1. Forside /

Persondatapolitik - Hvad gør vi med dine personlige oplysninger:

Salg og levering af varer:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Tilknyttet forhandler

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne fakturere og levere varen til dig.
Personoplysningerne afgivet i forbindelse med købet registreres hos Nellemann & Drewsen ApS samt den forhandler du har valgt i forbindelse med dit køb.og opbevares i maksimalt 7 år (jf. bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes eller anonymiseres.

Markedsføring:

Hvis du giver samtykke (link) til at modtage markedsføring, vil du få tilsendt vores nyhedsbrev når det frigives. Samtykket til at modtage markedsføringsmateriale kan altid tilbagekaldes ved at klikke på linket til afmelding i bunden af ethvert nyhedsbrev. Herfra kommer man ind på en side, hvor man kan framelde sig fremtidige nyhedsbreve fra motostore.dk. Fortryder man sin framelding, kan man altid tilmelde sig igen.

Du kan endvidere til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte motostore.dk på kundeservice@motostore.dk

Motostore.dk sender ikke uopfordrede e-mails. Vi foretager udsendelse af nyhedsbreve i samarbejde med eMarketeer. E-mail adresser som anvendes til e-mail markedsføring hostes af eMarketeer, og eMarketeer fungerer som databehandler i den henseende. Der er indgået databehandleraftale med eMarketeer.

Har du ikke åbnet/klikket på et af motostore.dks nyhedsbreve indenfor 12 måneder slettes du automatisk fra udsendelseslisten og dine afgivne oplysninger slettes fra vores system.

Øvrige oplysninger:

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle medarbejdere hos motostore.dk har adgang til ovenstående oplysninger.

Motostore.dk benytter en standard webløsning / ehandelsløsning fra DynamicWeb, og denne kræver, at cookies er slået til i din browser, men vi gemmer ingen personlige oplysninger i cookies på din maskine, kun cookies om din adfærd i anonymiseret form.
Vi bruger en log-statistik på motostore.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Motostore benytter cookies til sporing via Google Analytics og Google Adwords. Data på log-statistik gemmes i 38 måneder, hvorefter de slettes automatisk.

Hosting af vores hjemmeside og kunde- og ordredatabaser foretages af eksternt hostingfirma i Danmark, der fungerer som databehandler i den henseende. Der er indgået databehandleraftale med eksternt hostingfirma.

Den dataansvarlige på www.motostore.dk er adm. direktør Morten Agerbæk.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.  Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Videregivelse af oplysninger:

Oplysninger afgivet til motostore.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Oplysninger afgivet til motostore.dk bliver videregivet til den forhandler du har valgt i forbindelse med dit køb:
  • så forhandleren kan kontakte dig og udlevere varen til dig, hvis du har valgt afhentning ved forhandler.
  • ved at acceptere vores handelsbetingelser giver du samtykke til at den valgte forhandler har mulighed for at kontakte dig via email og telefon, sms, mms, med markedsføring.

Ret til indsigt og indsigelse:

Som registreret hos Nellemann & Drewsen ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nellemann & Drewsen ApS via e-mail kundeservice@motostore.dk
Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet via følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Læs mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside her: www.datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

Information om brug af cookies

På motostore.dk benytter vi cookies til følgende:
  • Optimere brugerens oplevelse af sitet
  • Optimere design på en motostore.dk - at generere webstatistik
  • Målrette markedsføring til brugere.

Optimering af brugeroplevelsen:

For at sikre den bedst mulige oplevelse når du som bruger af motostore.dk handler hos os benytter vi cookies for at kunne se adfærdsmønstre og for at se om der er specifikke steder på vores hjemmeside vi skal optimere.

Optimering af design på motostore.dk og at generere webstatistik:

For at kunne følge med i udviklingen, efterspørgslen på specifikke produkter og lave rapporter bruger vi cookies for at sikre en ensartet oplevelse og fortsætte udviklingen af forretningen med kunden i fokus

Optimering af markedsføring benyttes følgende cookies:

For at optimere kvaliteten af vores reklamer og øge relevansen af reklamer, benytter vi cookies.
Via cookies kan vi se interesser indenfor produktkategorier og specifikke produkter.

Slet eller slå cookies fra i browseren

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.